Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 

Η Kappaprint ΑΕ είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο της μεταξοτυπίας με πολυετή πείρα στην παραγωγή διαφημιστικών εκτυπώσεων, στις εκτυπώσεις μεγάλων επιφανειών εξωτερικού χώρου καθώς και σε εξειδικευμένες λύσεις εκτυπωτικών εργασιών. 

Ιδρύθηκε το 2004 με την νομική μορφή KAPPAPRINT ΕΠΕ από τους Γεώργιο Καλλιώρα και Παναγιώτη Καβούκη, οι οποίοι ως μεταξοτύπες δεύτερης γενιάς, μετέφεραν και εξέλιξαν τις γνώσεις τους στη εταιρεία. 

Η έδρα και οι παραγωγικές δραστηριότητες της Kappaprint βρίσκονται επί της οδού Γούναρη 36, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 1.000m². 

Στο πλαίσιο της κάλυψης των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του πελατολογίου της, η Kappaprint επενδύει διαρκώς στον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι διαστάσεις των εκτυπώσεων που μπορούν να παραχθούν φτάνουν έως 2,00m X 4,50m, σε τεράστιο εύρος υλικών.

Από το 2015 έως σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει τη δραστηριότητα της με την νομική μορφή KAPPAPRINT AE.

 

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

 

Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας, παρέχοντας εχεμύθεια και επικοινωνώντας αλήθειες χωρίς υπερβολές.

Προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, μέσω της συνεχούς έρευνας και ενημέρωσης μας για τις εξελίξεις της αγοράς.

Επικεντρώνομαστε με υπευθυνότητα στα χρονοδιαγραμμάτα παράδοσης.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, επενδύουμε στον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, τις άριστες πρώτες ύλες και τέλος επιλέγουμε τους κατάλληλους συνεργάτες.

Υποδεχόμαστε τους πελάτες μας με ενθουσιασμό και φιλική διάθεση, χωρις να περιοριζόμαστε στα όρια μιας αυστηρά επαγγελματικής συνεργασίας.

Πιστεύουμε βαθιά ότι αυτή η φιλοσοφία καθιστά την εταιρεία μας μία από τις ανταγωνιστικότερες επιχειρήσεις εκτυπωτικών εργασιών.

 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Μέτοχοί της KAPPAPRINT σήμερα είναι ο Γιώργος Καλλιώρας και ο Παναγιώτης Καβούκης, μεταξοτύπες δεύτερης γενιάς.

Ο Γιώργος Καλλιώρας, με σπουδές οικονομικών στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιο Μακεδονίας), είναι γιος του αείμνηστου Ιωάννη Καλλιώρα, μεταξοτύπη από το 1966.

Ο δε Παναγιώτης Καβούκης, με σπουδές γραφιστικής στα ΤΕΙ Αιγάλεω (Πανεπιστημιο Δυτικής Αττικής), είναι γιος του αείμνηστου Γεωργίου Καβουκη, μεταξοτύπη από το 1962.

Και οι δύο μεγαλωμένοι από παιδιά μέσα στα εργαστήρια των πατεράδων τους, ασχολούνται ενεργά με το επάγγελμα από το 1990.

Από το 2004, ένωσαν τις δυνάμεις τους, αντάλλαξαν εμπειρίες και γνώσεις ώστε να δημιουργηθεί η KAPPAPRINT.

Σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αναγνωρισμένες και επιτυχημένες εταιρείες στον κλάδο της μεταξοτυπίας.